IT > Hardver

Lan + wlan + ics -- help

<< < (2/4) > >>

Peca_Le:
Evo i mog "saveta". Od ove zime sam na svom lap topu preko wirales rutera namontirao ADSL. Imam wirales D-linkov ruter koji mi je prikljucen na ADSL ruter (telekomov). Iz tog rutera mreznim kablom mi je povezan desktop racunar, a signal na lap topu dobijam bezicno, preko pomenutog wirales rutera. Iako je konfiguracija wirales rutera "automatska" (plug and play), morao sam svoj ADSL ruter (telekomov) da "forvardujem". Ne mogu tacno da ti objasnim kako, ali sam procitao na sajtu : http://www.elitesecurity.org/kategorija/25
   
Verujem da ces naci informacije koje ti trebaju.

Sklerozica:
Hvala na savetima. Na žalost, izgleda da sam nabavio pogrešan komad opreme. Poslušao sam savet, ali .... izgleda da je to najteža varijanta. Po onome što sam do sada pročitao, teoretski to bi trebalo da radi. Teoretski. :)

Peca_Le:
obrati paznju na "forvardovanje" osnovnog rutera. Ima negde info na elitesecutity.

Sklerozica:
Peco, nema rutera. Napisao sam u prvoj poruci šta ima. ADSL modem koji se kači preko usb-a.

Peca_Le:
pa na to sam mislio ADSL modem ... treba njega da forvardujes

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju