Autor Tema: Novi forum  (Pročitano 20498 puta)

Van mreže Bill

• Član
  • **
Odg: Novi forum
« Odgovor #15 poslato: Septembar 01, 2007, 12:40:12 posle podne »
da, bolje je sad
sto se samog izgleda naslovne strane tice, ja bih ostavio logo skroz levo, gde je bio a na sredinu stavio naslov sajta.

Hendi-društvo

« Odgovor #15 poslato: Septembar 01, 2007, 12:40:12 posle podne »

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #16 poslato: Septembar 01, 2007, 04:43:30 posle podne »
U pravu si. Bode oči, a nije dobro ni u ćošku. Nešto da ću videti da ga skroz sklonim odatle. Ovo za naslov je i meni palo na pamet, ali ne postoji opcija da to samo upišem. Moraću malo da istražujem po kodu a tu sam tanak t.j. tek se učim. :)

P.S. Samo nastavite ovako, da uštimamo ovo i da bude kako treba.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #17 poslato: Septembar 01, 2007, 04:44:46 posle podne »
Bolje  je a ja sam stavio jace naocare
pozzzzzzzzz

Ako zatreba, imaš i ove trikove sa podešavanjem browsera, na prethodnoj stranici. :)

Van mreže Bill

• Član
  • **
« Odgovor #18 poslato: Septembar 02, 2007, 04:39:00 posle podne »
Citat
User-selectable Themes/Skins (lets members choose portal and forum skins)

ovo je dobro, nudi se vise opcija prilikom profilisanja mada je trenutni skin/tema najbolji, a da li pored toga moze da se promeni boja pozadine. uz to i promene velicine i fonta bi svaki korisnik mogao da prilagodi izgled foruma svojim ocima ( :D mislim na prilagodjavanje zbog vidljivosti, a nekom mozda i po boji ociju  ::))

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #19 poslato: Septembar 03, 2007, 12:47:54 pre podne »
Gde si našao taj citat?  U principu, skinovi mogu da se menjaju ali ovo da korisnici menjaju veličinu fonta, nisam video. Možda postoji, ali nisam video. Za boju na ovoj temi ne bih ništa radio. Video sam jednom kako to izgleda na različitim monitorima i uvek nekome nešto ne odgovara. :( Zato se ne bih upuštao u tu avanturu.

Možda ali možda, ubacim temu sa ovog linka:  http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=80

12 boja i sa tim da završim. Jedino je problem, što onda za svaki mod koji sam ubacio ili bih ubacio, moram da prepravljam kod za tu temu. Pogledaj na tom linku na dnu strane. Dole su sličice, pa klikni na njih da vidiš kako to izgleda.

Van mreže Bill

• Član
  • **
« Odgovor #20 poslato: Septembar 03, 2007, 10:37:36 pre podne »
Gde si našao taj citat?  U principu, skinovi mogu da se menjaju ali ovo da korisnici menjaju veličinu fonta, nisam video. Možda postoji, ali nisam video. Za boju na ovoj temi ne bih ništa radio. Video sam jednom kako to izgleda na različitim monitorima i uvek nekome nešto ne odgovara. :( Zato se ne bih upuštao u tu avanturu.

Možda ali možda, ubacim temu sa ovog linka:  http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=80

12 boja i sa tim da završim. Jedino je problem, što onda za svaki mod koji sam ubacio ili bih ubacio, moram da prepravljam kod za tu temu. Pogledaj na tom linku na dnu strane. Dole su sličice, pa klikni na njih da vidiš kako to izgleda.

hej, pa to sto si linkovao je upravo sve to. ako sve to moze da se podesi-pun pogodak. evo izdvajam samo nesto sto mislim da je vazno:

Users can select their own color, if you let them to do so!

You can adjust the page width. It can be set in fixed pixels, or a percentage.
You can select from 12 different colors of the theme.

dakle mozes da ostavis sadasnju temu a da svaki korisnik ima opciju da bira svoju.

inace onaj citat u proslom postu je iz: portal-vesti-announcements- mk portal features. a skin moze da se izabere u: profil-podesavanje izgleda
a na promenu fonta sam mislio kako si i vec naveo ranije – u broweser-u

samo polako sa kodovima i podesavanjem, bice forum savrsen  ;)

Van mreže Bill

• Član
  • **
« Odgovor #21 poslato: Septembar 03, 2007, 12:43:11 posle podne »
e da, u IE sam za velicinu slova samo:
view-text size

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #22 poslato: Septembar 03, 2007, 05:57:08 posle podne »
Jeste zanimljiva tema, ali videćemo. Ne bih da upadam u stresne situacije. ;)

Van mreže Milan

• Član
  • **
« Odgovor #23 poslato: Septembar 03, 2007, 08:49:47 posle podne »
Је ли излази поп-ап мени када стигне приватна порука?

На неким фурумима као што је овај тога нема, па је тешко уочити у горњем реду (моје поруке).

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #24 poslato: Septembar 03, 2007, 09:12:53 posle podne »
Da, izlazi ako je u tvom profilu to omogućeno. Vidi u profilu pod Opcije privatnih poruka mada mislim da sam to stavio svima po defaultu da bude uključeno. Moguće je da ako koristiš FF ili Operu, da oni blokiraju mada uvek iskoči "oblačić" sa upozorenjem o privatnoj poruci.

Van mreže Bill

• Član
  • **
« Odgovor #25 poslato: Septembar 04, 2007, 02:14:46 posle podne »
Jeste zanimljiva tema, ali videćemo. Ne bih da upadam u stresne situacije. ;)

tu te potpuno podrzavam. samo bez stresa ;)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.