A znate sta mi se cini, da ukoliko mi sebe prihvatimo i zavolimo takvi kakvi smo, i okolina to lakse cini! Fizicke mane (tj. bolesti) jesu deo naseg identiteta al ja na to kazem PA STA? A znate, i da smo svi zdravi i citavi, bili bi - guzati, sisati, glavati, niski, debeli, mrsavi, imali bi kriv nos, debele naocare, kratke noge, bubuljice, klempave usi - i po tome bi nas prepoznavali (znate i sami te komentare dobro)!
Ja sam skroz iskrivljena i izuvijana, kad ustanem izgledam ovako >, imam oziljke svuda i ako predjem 10m disem tako glasno kao u sred najzesceg sexa

! Sve se to vidi, cuje, privlaci paznju, al sta mogu, to je i dalje bolje nego milion drugih stvari!
Gogo, nemoj pogresno da me shvatis, ulozak na cipeli zaista nije razlog da nas neko prihvati ili odbaci (osim ako nije totalna budala

! A da te utesim, ja hodam 10 metara normalno, posle toga moram da sedem, nisam bila u setnji duzoj od 500m ne pamtim od kad, tesko disem, sve to ce sa godinama biti verovatno jos gore, i u takvom stanju sam nasla srodnu dusu, koja me voli takvu kljakavu, sta vise, on mi je motiv da se borim i da budem dobro! Ima ljudi koji su u kolicima, nepokretni, krivi, pa zive zivot bolje i intezivnije nego neki zdravi!
Sve je u glavi i u stavu, ako mracis - mrak ces i napraviti!
Samo nemoj da kazes da te ne razumemo, svi smo ovde u tvojoj kozi manje ili vise, veruj mi
IMA NADE!!!

Mislim Gogo da moras da menjas stav prema sebi, batali druge!
Volela bih da mogu svu svoju pozitivnu energiju da ti prenesem jer znam kako ti je, da bi mogla to da prevazidjes