Dg > Suplementi

Aloja vera

(1/7) > >>

Asja:
Da li ste kada koristili preparate od aloje: sok, tablete, kapsule?
Znam nekoliko msovaca koji je redovno koriste obicno sok, a neko i tablete. Ja je nisam nikad koristila, uvek bi mi nekako izmakla ili bi nesto drugo bilo prece....

gliša:
Supruga je koristila Aloa veru

Ena:
I ja sam je koristila par meseci.

Asja:
U kom obliku? Sok? Ako si osetila kakvo poboljsanje u cemu se ono sastojalo?

Ena:
Pila sam tonik koji je ima jako grozan ukus,vitaminske tablete od kojih sam počela da se gojim,i ginko bilbou.Ništa se nisam bolje osećala,tako sam prekinula sa Alojom.
Pre te sam pravila po nekom receptu sok od Aloje (pa smo tražili po celom gradu biljku koja je stara toliko godina koliko treba)ni tu nisam ništa primetila da se osećam bolje.
Iskreno sada kako ne koristim ništa sem povremeno beviplexa i oligovita meni je bolje.Mada sam probala dosta toga.Pila sam Todoxin koji je isto grozan nekoliko meseci i isto ništa bolje nisam bila.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju