IT > Hardver

tastatura

(1/4) > >>

Asja:
posto mi redstavlja zamor non-stop koriscenje misa da li znate kako u potpunosti ovladati tastaurom? Postojili kakav pregled komandi ?

Tia:
Mislim da za sve postoji precica na tastaturi ali kako, to ne znam da ti kazem.
Mislm da u odredjenom programu (koji je trenutno aktivan) u Help-u postoji spisak komandi sa tastature!
Jos mislim da postoji nacin da podesis sama te precice ali ni to ne znam!
A, bas sam ti pomogla!?  ](*,)

javljam ako saznam nesto ....


Sklerozica:
http://www.shortcut-keys.com/shortcut-keys-microsoft-windows-keybord.php
http://www.softwaretipsandtricks.com/windowsxp/articles/555/1/Keyboard-Shortcuts

Asja:
zahvaljujem

Sklerozica:
Retko sam koristio ove prečice jer sam sve voleo sa mišonjom. Međutim, laptop u krilu i miš, baš i ne idu a touchpad mi je nezgodan. Sada vidim praktičnu korist prečica. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju