Autor Tema: tremor  (Pročitano 13874 puta)

Van mreže homer

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • sunt lacrimae rerum et mentem mortalia tangunt
  • Dg: G35
Odg: tremor
« Odgovor #15 poslato: Novembar 27, 2009, 10:52:51 posle podne »
Naco, ajd sto se tresu i jedna i druga, za supu i ostalo necu ni da pricam, ali ja ne mogu da u levoj ruci zadrzim nista teze od 100 grama, recimo olovku, a i nju slabo mogu da upotrebim. Sta mislite ima li neke veze jedno sa drugim, slabost i tremor.

Hendi-društvo

« Odgovor #15 poslato: Novembar 27, 2009, 10:52:51 posle podne »

Van mreže leon

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #16 poslato: Decembar 08, 2009, 11:18:30 posle podne »
moj sin ima tremor nogu i to kad se opusti i gleda tv.Ja mu tad masiram noga,cini mi se da pomaze ?

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #17 poslato: Decembar 09, 2009, 01:47:24 posle podne »
neznam dali se zove tremor, ali meni igra nadkoljenica nekoliko dana..

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.