Dg > Multipla Skleroza

životne priče osoba sa ms...

<< < (2/29) > >>

BsAs:
Koliko vidim iz clanka zena je imala samo jedan napad, nista cudno, niti je usla u sekundarnu progresiju; samo jedan od senzacionalistickih clanaka za iste takve novine. Jedino sto mi se svidja sto je rekla da "obolelima savetuje da se što pre pomire sa činjenicom da su bolesni".

naca:
 Posle 3 godine kreveta, nije uspeh opet hodati?

raca:
Izrazito senzacionalisticki tekst koji je prepun neistina. Pa svi mi znamo da ni svi postojeci zvanicni "lekovi" a ni alternativni ne mogu nekad pomoci a svakako ne moze inat. Kad bi to tako bilo pa uopste nebi bilo bolesnih. Samo par mantri i mi smo zdravi. Ali o novinama i ostalim medijima i njihovom pracenju ove bolesti sam vec rekla svoje negativno misljenje, ali gde nadju ovakve ljude kojima nije dovoljna njihova bolest nego jos pricaju takve neistine i sarene laze. Dakle ima tu krivice i oboljelih koji ne zele objektivno da predstave ovu bolest.

gliša:
Kako se liječila ne znam znam da je u banji predvodila grupu Nišlija ,ponekad bi sa sobom nosila štap koji joj je više bio imidž nego potreba bar smo mi tako zaključili.Znam da žena postoji i da dolazi u banju, lično nismo pričali sa njom.Super je izgledala i stalno je negdje žurila, a ostalo šta kako i zašto stvarno ne znam,mislim da se lako do nje može doći preko udruženja MS Niš

Asja:
Meni je drago kada procitam jedan ovakav clanak sa srecnim zavrsetkom, sto dokazuje da je ms bolest koja se stalno menja. Mozemo se mi sada sporiti koliko je tu istina a koliko nije, ali ovo je klasicna prica jednog pacijenta od ms-a. Ja ovakvih prica znam nekoliko jos neverovatnijih od ove, i svi oni govore o svom inatu, zelji, nadi, veri koja ih je odvela do poboljsanja. Nije vazno sta je, vazno je da je bolje, a priznacete da godi kada se kaze da ste bas vi doprineli boljitku.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju