|
naca
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 07, 2008, 11:17:44 am » |
|
Ja više ni dugme ne mogu da ušijem,nemam osećaj da mi je igla u prstima. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
olja
Član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 07, 2008, 11:30:16 am » |
|
Ali zato možeš da osmisliš pa će neko drugi to da uradi!  Uvek postoji rešenje, samo treba naći način!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Asja
Multiple Serendipity
Član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 07, 2008, 11:45:18 am » |
|
ma kakvo jastuce, bez jorgana nista:)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
olja
Član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 07, 2008, 12:09:06 pm » |
|
Jel vidiš kako može! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Asja
Multiple Serendipity
Član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 31, 2008, 08:48:31 pm » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ena
Član

Van mreže
Pol: 
Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 31, 2008, 10:56:10 pm » |
|
A ja sam celu ovu godinu do jula meseca sklapale olovke za kladionicu.Stavljala minicu u telo i onda mali čepić to zatvori.Pošto lik koji je pravio te ulivke je imao mnogo grešaka i jako je sporo išlo a ja gubila puno vremena,tako da sam odustala.Dobra vežba za prste je bila sigurno jer je sve pipljivo i sitni čepići.A i heklala sam mnogo ranije a sada razmišljam ponovo da to počnem ali me nešto mrzi. Vilerovih goblena sam uradila seriju proleće,leto ,jesen,zima i uživala sam u tome.To sam radila u toku trudnoće.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cecam
Član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #21 poslato: Novembar 22, 2008, 02:21:58 pm » |
|
Art terapija je odlicna i kao vid terapije , zabave i relaksacije. Ja sam slikar i to mi pruza visestruko zadovoljstvo. Posto nisam sigurna u rukama , slikam tehnikama u kojima koristim prste umesto cetkice ili olovke. Dobro je jer imam osecaj dodira sa predmetom koji obradjujem , a ujedno vezbam i koordinaciju. Pre sam mogla da radim i preciznije stvari , ali nije lose ni ovako. Preporucila bih svakome da radi bilo sta prstima , ne mora to da bude umetnicko delo , ali je delotvorno i psihicki i fizicki. Kadfa znate koliko ste truda i energije ulozili u neki rad , postanete ponosniji na sebe .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Asja
Multiple Serendipity
Član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #22 poslato: Novembar 26, 2008, 12:28:20 am » |
|
cecam da li bi mogla da nam na temi Izlozba slika postavis nekoliko tvojih radova (pre nekoliko meseci si nam pokazala neke slike) sa nazivom slika? I kolio si i imala godina kada si naslikala prvu sliku? Koliko ja znam postoje posebne boje za slikanje prstima, koje ti koristis?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cecam
Član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Novembar 27, 2008, 09:59:15 am » |
|
Postavila sam neke slike u Izlozbi  Bila sam jakomlada kada me pocela interesovati likovna umetnost , ali neki prvi ozbiljniji rad sam uradila u srednjoj skoli.Od tada sam pocela intenzivnije da slikam , eksperimentisem , ucim i pronalazim svoj stil .Vise sam slikala za sebe i svoju dusu , a od kako sam u invalidskoj penziji , slikanje je apsolutno moja preokupacija , jer sam od jednom imala mnogo slobodnog vremena i posvetila se tome , da ne bih razmisljala o nedacama ove bolesti.Tehnika koju iskljucivo koristim je pastel , jer se on radi prstima , a i svidja mi se kao tehnika jer nema 'popravki' i izazov mi je postici kolorit i valer sa njime , jer nije tako 'slobodan' kao uljane boje i tempera koji dozvoljavaju mesanje .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daca
Član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 31, 2009, 02:24:57 pm » |
|
Sto se samog crtanja tice,apsolutno sam antitalenat.Rucna radove obozavam,imam gomilu heklanih,vezenih sustikli i stolnjaka.Goblene takodje.Prvo su bili crtani,onda po semama iz novina koje su bile u to vreme kod nas.Na kraju i original vilerovi.E u kuci mi je jedan vilerov na zidu,ostali"spakovani".Stolnjaci i sustikle takodje,to sad nije "moderno".Sad ne mogu,ruke trnu,vid takodje nije za to,a tako bih volela jer me vez najvise psihicki opusta.Bice valjda bolje pa da nastavim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jeca m
Član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Mart 30, 2010, 10:37:35 pm » |
|
Vrlo lepa tema, steta sto niko nije bio ovde vec pet meseci, zapravo ja pomalo samouko slikam ulja na platnu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|