Pustise me kuci na 2h da se istusiram i klopam pa idem nazad u bolnicu!
Sutra ce da operisu, operise dr. Kalangos, kazu da ce biti tesko, rizicno i tezak oporavak al pravo da vam kazem, bas me briga, samo neka operacija uspe a posle cu da vam kukam kako me sve boli a vi trpite, sta da vam kazem

!
Rez ce biti sa prednje strane, srce nece zaustavljati, radice sve vreme samo ce krvotok ici na aparate, morfijum cu dobijati samo prvih 24h, imaju muziku na intezivnoj nezi pa nece biti dosadno i bicu minimum 7 dana u bolnici! To je sve sto znam i sto sam ih pitala, ujutru ce objasnjavati plan operacije!
Moj dr kaze da je to to, najvise sto moze da se uradi jer je ovaj dr. jedini koji je pristao da preuzme rizik operacije!
Mene su danas majke dece koje spremaju za operaciju pitale kako mogu da budem tako mrtva hladna, eto kako se osecam

! Od sutra pocinje bolji i laksi deo zivota za mene i jedva cekam da pocne! Bice tesko i bolno i sve to, ali i to ce proci a onda cu moci bar da disem normalno!
A svima vama hvala mnogo na podrsci, znacila mi je, i da znate da cu i zbog vas da budem jaka i da dodjem brzo da se ovde lepo druzimo

!
Sve vas puno ljubim

!