Dakle, nisu me operisali.
Dosao dr iz Svajcarske, bio konzilijum, najvise raspravljali o meni i dosli do sledeceg zakljucka:
Ne smeju da operisu, previse je rizicno. Da bi operisali moraju pre toga da urade nesto sto nazivaju "kardioloska intervencija" i sastoji se u tome da prosire venu koja ulazi u srce i koja samo sto se nije potpuno zatvorila, a zatim da izmere pritisak u srcu i da, ako je on odgovarajuci, operisu u martu kad dr opet dolazi i kada ce dovesti sa sobom i svog anesteziologa!
Moj Srpski dr je savetovao da sto pre, tj. odmah posle novogodisnjih praznika odem u Zenevu da mi urade tu "kardiolosku intervenciju" jer "rezultati ukazuju na izuzetno malo kiseonika u plucima" i sto pre bi trebalo prosiriti tu venu i izmeriti taj pritisak! Nakon toga spremali bi me za glavnu operaciju u martu!
Da, nasi lekari ne mogu bezbedno izvrsiti taj zahvat prosirenja jer nemaju dovoljno iskustva u toj oblasti.
Cijena? Prava sitnica! 10 000 evra!
Kod mene je doslo do potpune blokade RAM memorije, vise ne mogu da obradjujem informacije. Fizicki sam lose, psihicki sam tupo, stres me je prodrmao od glave do pete u svakom smislu. Planiram da se dobro naspavam, odmorim, sredim kucu, a onda cu poceti polako da razmisljam! Jutro je pametnije od veceri a ja cu sacekati jos koje jutro, mozda se opametim

!
Samo da vam kazem da niste svesni koliko mi znacite i koliko vas sve volim!
Hvala je mala rec za vasu ljubav

!