Autor Tema: parking prostor i prava osoba sa invaliditetom  (Pročitano 13829 puta)

Van mreže david

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: nema mi spasa...
  • Grad: underworld
Odg: parking prostor i prava osoba sa invaliditetom
« Odgovor #75 poslato: Januar 30, 2012, 06:08:25 posle podne »
fast parkovi nisu parkinzi na ulici nego otvorene garaze, kao kod politike ili kod simpa na autobuskoj. znam da su mesta uvek zauzeta i pizdim zbog toga, ali nemoj sebi napraviti problem bezveze. poslao sam mail-ove na milion adresa u vezi mog problema i niko mi nije ni odgovorio

http://www.parking-servis.co.rs/lat/usluge/fast_park

redovno se parkiram u Zemunu masarikov trg...redovan sam na obilicevom i zelenom vencu...nemam problema...a sto se tice ulice do sada nisam nasao kaznu, a i da je nadjem kao sto rekoh parking servis i ja se vidimo na sudu...

Hendi-društvo

« Odgovor #75 poslato: Januar 30, 2012, 06:08:25 posle podne »

Van mreže bedazzled

• Član
  • **
  • Bad in the game!
« Odgovor #76 poslato: Januar 31, 2012, 01:18:06 posle podne »
Kod mene nisu ni culi za ove nove nalepnice(Inace nam daju parce papira sa pecatom i to nam je nalepnica :)),kazu tek kad izadje u sluzbenom glasniku!?

Van mreže nikola123

• Član
  • **
  • Dg: Paraplegija
« Odgovor #77 poslato: Januar 31, 2012, 04:00:16 posle podne »
Kod nas u Uzicu nema problema sa pakiranjem (tj. da se ljudi parkiraju na mesta predividjena za invalide jer ih odmah nose. Ali imamo drugi poblem. A to je ne dovoljan broj parking mesta iako imamo dozvolu is opstine za jos parking mesta jednostavno nece da ih iscrtaju kao izvlace se da nemaju farbe....

Van mreže seve

• Član
  • **
  • Dg: G 35
  • Grad: Valjevo-Beograd
« Odgovor #78 poslato: Februar 27, 2012, 10:26:30 posle podne »
Bio sam danas da preuzmem resenje o ostvarivanju prava na povlasticu za parking mesta. Tamo je ogromna guzva, mnogo ogorcenih invalida i natpis na vratima da su resenja gotova za zahteve predate do 16.01 a za ostale tek posle polovine marta. Cisto da znate.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.