Dg > Ishrana i dijete

MS dijete

(1/7) > >>

Asja:
Na osnovu vasih saznanja i iskustva.

naca:
Pojma nisam imala do skoro,a sad sam sigurna da treba.
Ako sam promenom ishrane uspela da sina oporavim od problema koje je imao sa crevima,ne vidim da bi meni promena odmogla naprotiv.

Sklerozica:
Možda bi bilo dobro da ima i opcija, Da, ali .... Da ima, glasao bih za to.  ;)

Asja:
U tom slucaju je poruka tu da se nadugacko obrazlozi. Samim tim kada zaokruzis DA onda je DA, a u poruci obrazlozi to ALI.

Maka:

--- Citat: Sklerozica  Jul 30, 2008, 09:39:22 posle podne ---Možda bi bilo dobro da ima i opcija, Da, ali .... Da ima, glasao bih za to.  ;)

--- Kraj citata ---
Otkud ti da ali.
Mislila sam da si ti zagrizen za promenu ishrane.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju