Dg > Multipla Skleroza

Vrućine i MS

<< < (2/35) > >>

Taurus:
Za spazam probaj "sirdalud". Neka ti lekar prepiše onaj od 4mg, taj se ne plaća.

enigma:
Meni više paše kad je toplo nego kada je hladno,oba pogorsanja su mi se dogodila zimi...
dr_sliwinski@post.pl  je mail doktora iz Poljske koji se bavi kriokomorama,koliko ja imam informacije da je to dosta dobar oblik terapije...čekam sada još neke odgovore drugih stručnjaka pa kad nešto saznam javim  jer i ja čekam njihovo mišljenje da se odlučim otić u Poljsku probati to.

Ena:
Ja sam pila sirdalud i jako sam ga tesko podnosila.Bila sam omamljena ceo dan usta suva i jako mi se  spavalo.I prekinula sam sa tim lekom,sada pijem lioresal 3 puta dnevno od 10mg.Mada mi je mnogo sto se tice spasticnog hoda 'pomogla'pulsna kad sam bila u pogorsanju sad pocetkom juna,inace su me redom pitali i znani i neznani  sto sepas?

gliša:
Javi nam za te krio komore jer me je ova doktorka bila pravo zaintrigirala, čak nas je bila pozvala kod nje u Poljsku zaboravio sam ime grada vjerovatno imam negdje zapisano.Ona predaje na medicinskom fakultetu i tvrdi da te komore imaju dobar učinak na oboljele od MS. Mislim da pored Poljske i u Ukrajini imaju isti metod.Poenta je da se uđe u tu komoru gdje je temperatura dosta ispod nule i ostane par minuta u zavisnosti koliko ti doktor odobri.Kako mi je pričala u Poljskoj je veliki broj oboljelih od MS i da imaju posebne neke ambulante za oboljele od MS-a gdje se pacijanti prate pregledaju i savjetuju obično im tu i preporuče koliko im treba tretmana u krio komorama.

Sklerozica:
Danas je bio izuzetno težak dan, bar meni. Noge, ispod kolena, počele blago da trnu i da "ševrljaju", u očima osetio neku napetost, tj. teško pokretanje. Izem ti vrućinu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju