Dg > Multipla Skleroza

Vrućine i MS

<< < (35/35)

Bujodrag:
Nemam klimu a da sam znao da će ovako biti kupio bih je, naravno. Sad mi i nije najbolji trenutak za kupovinu jer nisam pri parama a i računam da ću ipak pregurati avgust.
Ali sad znam koja investicija me čeka od novembra.

A i kažu da će biti neki pad temperature za desetak dana. A sve klimadžije koje sam u očaju zvao kažu da bi mogli da dodju da je ugrade tek za barem nedelju dana.  :/

raca:Ja bih da preskočim leto sa svim njegovim čarolijama.  ](*,) >:D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.
Idi na punu verziju