Autor Tema: greska ili ...?  (Pročitano 11123 puta)

Van mreže malena

  • Član
  • **
  • Poruke: 63
  • Pol: Žena
Odg: greska ili ...?
« Odgovor #15 poslato: Mart 15, 2011, 01:17:32 posle podne »
Mislim da je velika greska koju sam i ja pravila u pocetku smatrati dovoljnim unosom tecnosti ako pijemo cajeve, sokove, kafe, supe...
Slana supa vezuje vodu, isto kao i kofein iz kafe, najbolje je uzeti flasicu vode, pa je dopunjavati u toku dana, tako cete imati pravu meru i svest o tome koliko popijete.
U pocetku cete piti na silu, al covek se na sve navike, sigurno cete se bolje osecati kada izbacite otrove iz organizma :)
Ako ne uzimate dovoljno vode, organizam ce zaprljanu vodu zadrzavati i otrovi ce se setati po telu.
S druge strane pitanje zdrave ishrane (po svemu onome sto sam citala i probala) zahteva neki vid "uobrocavanja", manji obroci, rasporedjeni u toku dana (meni je trebalo mnogo  vremena da prihvatim da je jabuka obrok - pa to je samo za pod zub, a sad ne mogu da navalim na gulas dok ne padnem u krevet sa tezinom u stomaku)

Hendi-društvo

Odg: greska ili ...?
« Odgovor #15 poslato: Mart 15, 2011, 01:17:32 posle podne »

Van mreže malena

  • Član
  • **
  • Poruke: 63
  • Pol: Žena
Odg: greska ili ...?
« Odgovor #16 poslato: April 20, 2011, 08:48:22 pre podne »
Ja moram da se pohvalim da imam "novog muza": posle mesec i po dana 10 kg manje, vise snage i raspolozenje na nivou.
Ovo je izvestaj u kratkim crtama :)
Ja mu dodjem kontrolna grupa, meni su se smanjili obimi, 3 kg manje, i opet vise snage i raspolozenja.
Veliko je pitanje sta ce biti na duzi rok i kako i da li jednog dana prestati sa uzimanjem njihovih proizvoda (a narocito cime ih zameniti), ali ja sam srecna sto mm uopste razmislja o ideji da se zaposi :)

S druge strane, svesna sam da nije samo herbalife taj koji "radi posao". Verujem da sve ide iz glave, mi smo se zainatili da izbacimo iz nasih zivota bestiju zvanu MS i da zivimo normalnim zivotom bez straha od toga sta ce nas docekati narednog jutra :)

Mislim da je pravi recept za ovo:
1. Pozitivan stav i vera!
2. Regulisanje ishrane (svako neka nadje svoj nacin ali mislim da je stil zivota i ishrane taj koji nam odredjuje zdravlje)
3. Kicma (verujem da je ogroman procenat suzenja vena prouzrokovan problemima sa kicmenim stubom)
4. Angioplastika (verujem da posle prva tri koraka sansa za restenozom postaje manja, a sa druge strane simtomi mogu brze i bolje da se povuku).

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.